VERZENDEN / AFHALEN

Na het plaatsen van de bestelling ontvang je automatisch een e-mail van ons met daarin de orderbevestiging. Controleer altijd of je deze bevestiging hebt ontvangen en controleer altijd of de gegevens in bevestiging kloppen met je bestelling.

 

Bezorging aan huis door PostNL:

Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden. Wij streven er naar om de bestelling zo snel mogelijk te leveren. In 99% van de gevallen is dit binnen 1-2 werkdagen. In ieder geval kunnen wij garanderen dat de bestelling, mits voor 15.00 uur besteld op een werkdag, diezelfde dag verwerkt zal worden.

 

Afhalen in de winkel:

Je kunt er voor kiezen om uw bestelling bij ons in de winkel af te halen en te betalen. Bestellingen die voor 15.00 uur geplaatst zijn liggen dezelfde dag klaar in de winkel. Je kunt je pakket gedurende de openingstijden van de winkel af komen halen. Bij het afhalen in de winkel dien je je ordernummer mee te nemen als bewijs van uw bestelling.

 

Niet leverbare artikelen:

Wij streven ernaar om alle bestelde artikelen te leveren. Mocht er toch een artikel niet leverbaar zijn, dan wordt je hiervan tijdig per

e-mail van op de hoogte gesteld. Wij zorgen er dan voor dat het reeds betaalde bedrag binnen 3 werkdagen op je rekening wordt terug gestort.