OUTFIT COMPLEET

“Outfit compleet voor je nieuwe date”

 

Ook de singles in Nederland hebben het dit jaar zwaar door de COVID-19 pandemie. Met 1,5 meter afstand en een rondje -verscholen achter een mondkapje- door de supermarkt is de kans om daar de liefde van je leven tegen het lijf te lopen flink geslonken. Gelukkig bestaan er tegenwoordig heel wat datingapps. Met een leuke foto van jezelf en een goede beschrijving van jouw beste karaktereigenschappen lijkt het een kwestie van afwachten tot je online de ware gaat ontmoeten. Maar wat als de reacties uitblijven of je niet durft aan te melden? Dan is “Outfit compleet voor je nieuwe date” de start naar een oplossing.

 

Rozanna Veuger, enthousiaste en modebewuste eigenaresse van Wauw Fashionstore aan de Bovenkerkseweg in Stolwijk is de bedenker van “Outfit compleet voor je nieuwe date”.  Dé kant en klare oplossing voor mannelijke singles die willen (door)starten op de datingmarkt maar wat uiterlijke ondersteuning kunnen gebruiken. Door speciale “Private shop” momenten in haar winkel te openen voor mannen die hun goede karaktereigenschappen graag terug willen laten komen in hun kledingstijl.

 

Rozanna, van de leukste en gezelligste kledingwinkel in de Krimpenerwaard, is erg enthousiast “Bij mij komen veel single mannen in de zaak die graag goed voor de dag willen komen. Tijdens een “Outfit compleet voor je nieuw date” shopping afspraak help ik single mannen aan een vlotte kledingstijl, waardoor ze zich zekerder voelen om nieuwe contacten aan te gaan. Het is heel fijn om mannen te helpen in hun zoektocht naar welke kledingstijl bij hen als persoon past. Het mooiste moment is als je samen met iemand die kleding matcht die comfortabel zit en die tegelijkertijd de persoon zelfverzekerder maakt”.

 

Wauw fashion store heeft een online reserveringssysteem, waarmee de klant zelf kan inplannen wanneer de Private shopping uitkomt. Zowel door de week als in het weekend kan de winkel twee uur door de klant gereserveerd worden. In deze twee uur kijkt en luistert Rozanna naar de kleedwensen van de klant en vertaalt deze in een eigen kledingstijl. 

Het inplannen van een shopping afspraak kan hier!