THE STORY OF WAUW

When dreams come true!

 

Mijn naam is Rozanna en sinds 2014 eigenaresse van Wauw! En Wauw, dit is voor mij een droom die uit komt, dit is wat ik altijd gewild heb.

 

We zijn begonnen in een klein pand met Kinderkleding. Als snel kregen we de vraag van onze klanten of we in de toekomst wellicht ook dameskleding konden gaan verkopen. Wauw, wat een onwijs tof compliment was dat! Nadat we deze vraag vaker kregen, hebben we besloten om deze stap te nemen. En wat waren alle reacties ongelofelijk leuk! Nu kwam de vraag of er ook een herencollectie ging komen. Super spannend, maar ook deze stap durfde we aan. Hiervoor moesten we dan wel verhuizen naar een grotere ruimte, dus we gingen op zoek. Het liefst wel in Stolwijk, naar mijn idee kon Stolwijk wel een hippe boetiek voor dames- en herenkleding gebruiken!

Inmiddels hebben een super leuk pand op een mooie locatie en na een grote verbouwing konden we begin februari 2018 onze deuren openen. De deuren van een eigentijdse, hippe winkel met een zorgvuldig uitgekozen merkenpakket, waardoor je altijd met een unieke outfit de deur uit gaat. Een winkel waar iedereen terecht kan, ongeacht je lichaamstype, maat of leeftijd. Wij kunnen en willen je heel graag helpen, want iedereen verdiend het toch om zich leuk, mooi en zelfverzekerd te voelen.

 

Regelmatig bezoeken wij diverse beurzen, volgen we de laatste trends en ontwikkelingen, zijn we altijd op zoek naar interessante merken en luisteren we vooral heel goed naar onze klanten wat zij graag in onze winkel zouden zien.

 

Dus ben je op zoek naar een leuke, eigentijdse outfit, dan ben je bij ons aan het goede adres! We helpen je heel graag en zijn jouw personal shopper! Jij bent ons visitekaartje, dus je kunt er altijd vanuit gaan dat service en eerlijkheid bij ons voorop staat.

 

Wil jij graag winkelen buiten de standaard openingstijden of

wil jij graag een leuke avond met vrienden, vriendinnen of familie? Ook dat kan!

Boek hier jouw Private Shopping!

 

De winkel is alleen open voor jou (of jullie) en onder het genot van een hapje & een drankje  

mixen & matchen we samen een toffe nieuwe outfit bij elkaar!